
Pertrinta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (lapai, kapoti) |
1 skiltelė | česnakas (lapai, kapoti) |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
250 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
200 gramų | grietinė (liesa) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Mėlynių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Suomiška žuvienė
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Agurkų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Daržovių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
Pertrinta pievagrybių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Česnakas, lapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, lapai, kapoti,
1 skiltelė -
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Grietinė, liesa,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...