Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Pieniška moliūgų sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Rugpjūčio skonis
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Imbierinė avokadų sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...