Baltų serbentų sultyse ištirpinti želę - cukrų ir pavirti pusę minutės. Atvėsusią, sumaišyti su trintais persikais ir supilt į indelius. Galima įberti juodų serbentų . Valgyti sustingusią.
Skanaus.

Persikų tyrės želė su serbentais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų | sultys (baltų serbentų) |
2 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
1 saujelė | juodieji serbentai |
3 vienetai | persikai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinis desertas
-
Pascha
-
Desertinė varškė
-
Apelsinų želė
-
Braškinis tiramisu
-
Abrikosų šerbetas
-
Dribsnių kokteilis
-
Žiemos skanumynas
-
Desertas su persikais
-
Obuolių tortas su varške
-
Obuoliai šokolade
-
Melionų desertas
-
Mango pudingas
-
Kaimiški ledai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Uogienės putėsiai
-
Ananasų kukuliukai
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Arbūzų šerbetas
Persikų tyrės želė su serbentais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sultys, baltų serbentų,
50 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai,
1 saujelė -
Persikai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltų serbentų sultyse ištirpinti želę - cukrų ir pavirti pusę minutės. Atvėsusią, sumaišyti su trintais persikais ir supilt į indelius. Galima įberti juodų serbentų . Valgyti sustingusią.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...