100 gramų | juodojo šokolado (su nesmulkintais riešutais) |
450 gramų | persikai (konservuoti) |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | migdolai |
Sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki baltumo, sudėti kiaušinius, šokoladą, persikus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, vėl išmaišyti. Tešla turi būti grietinės konsisitensijos. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Citrininis pyragas
- Duona su pomidorais
- Lukos obuolių pyragas
- Burokėlių pyragas
- Vaisinis varškinukas
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Sausainių pyragas vaikams
- Gardus medaus pyragas
- Bananinis pyragas
- Bananų pyragas
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Tinginys
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Pyragas „paprastutis“
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Krokodilas
- Obuolių „Šarlotė“
- Šokoladinis keksas
- Pyragas su braškėmis
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, su nesmulkintais riešutais,
100 gramų -
Persikai, konservuoti,
450 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Migdolai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokoladą sulaužyti, persikus supjaustyti, migdolus susmulkinti.
Sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki baltumo, sudėti kiaušinius, šokoladą, persikus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, vėl išmaišyti. Tešla turi būti grietinės konsisitensijos. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min.
Komentarai (15)
-
faustuke
2012-01-27 13:35
ziauriai skanus sis pyragas kepam ir kepam ir vaikam smaliziams ziauriai skanus :super: :super: :super:
-
Egle
2011-02-19 22:36
skanus gavosi, bet dejau 50 gr cukraus, nes persikai ir sokoladas priduoda daug saldumo ir taip. Kitakart desiu dar ir sviesto maziau...Atsaldytas daug skanesnis uz karsta ;-)
-
kepėja
2011-01-31 10:03
Skanus pyragas, tik kitą kartą dėčiau mažiau šokolado, nes man truputį per saldu :-?
p.s. dėkit šaukštelį kepimo miltelių.
-
Neringa
2010-11-24 18:15
Pyragas gavosi SUPER labai skanu :
-
(anonimas)
2010-08-10 12:58
jo receptas aisku nepilnai aprasytas,nes tika issikepiau jei galima taip pavadint,tai gavosi riebus plokstainis viena sviesta valgai :bloga: -10
-
Monika
2009-11-21 19:52
Nuostabus pyragas ! ! ! labai labai skanus ! ;-) :super:
-
zuzi
2009-11-17 14:15
o kiek deti kepimo milteliu tai taip ir nesupratau? sauksteli ar du? kiek?
-
o
2009-11-05 08:47
kiek kepimo milteliuDD
-
Sandra
2009-10-26 19:39
Puikus receptukas :super: Kepiau jau ne viena karta,visiem kas ragavo ,labai patiko :-D Siulau isbandyti visiems :-)
-
saladinas
2009-06-15 16:01
jai įsijungei šitą puslapi tai pabandyk pats išsikepti.