
Persikų čapnis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | persikai |
2 vienetai | svogūnai |
50 mililitrų | cukraus sirupas (silpnas) |
50 mililitrų | vyno actas (baltasis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | akmens druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
2.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
4.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Rūgštynių kremas
-
Šokolado padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Karamelė
-
Aštri salsa
-
Avokado padažas
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Jogurtinis padažas
-
Vištos kepenėlių paštetas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Aguonų kremas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Olandiškas kiaušinių padažas
-
Sūrio padažas
-
Brokolių padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
Persikų čapnis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Persikai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukraus sirupas, silpnas,
50 mililitrų -
Vyno actas, baltasis,
50 mililitrų -
Akmens druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitriosios paprikos dribsniai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...