
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Salotos ananase
-
Silkė su daržovėmis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Sūrio lazdelės
-
Įdaryti obuoliai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Naminis varškės sūris
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Paprikų valtelės
-
Kiškienos paštetas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Silkių bokšteliai
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Grybai krepšeliuose
-
Kepti sūrio sumuštiniai
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...