Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.
Perlinių kruopų košė su tunu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | perlinės kruopos |
150 gramų | konservuoto tuno (aliejuje) |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.
3.
Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ruginė košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Sorų kruopų košė
- Keksiukai su riešutais
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Saldi makaronų košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Kvietinė košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Kukurūzų košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Perlinių kruopų košė
- Silkės salotos
- Biri perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Silkė su manų koše
Perlinių kruopų košė su tunu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Perlinės kruopos,
300 gramų -
Konservuotas tunas, aliejuje,
150 gramų -
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.
Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...