Perlinių kruopų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
250 gramų | pupelės |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | dešra |
2.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariškas omletas su špinatais
- Pica Margarita
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Desertinis manų apkepas
- Apkepas „Greitukas“
- Lašišos apkepas su špinatais
- Ryžių apkepas su daržovėmis
- Apkepas „Vienas ir du“
- Olandiškas ryžių apkepas
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Ryžių apkepas
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
- Ryžių apkepas su grybais
- Pica su saliamiu
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Duonos skrebučių apkepas
- Aronijų pudingas
Perlinių kruopų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Pupelės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Dešra,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...