šiek tiek | vištienos filė (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | citrinos |
100 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | želės cukrus „multi“ |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | paprika |
Į keptuvę dedu pusę pakelio sviesto, šaukštą garstyčių, sumaltą arba sutrintą svogūną, česnako keletą skiltelių, keletą griežinėlių saldžiosios paprikos arba šaukštą adžikos padažo (jei mėgstate aštriai). Viską pakaitinu kol virsta vientisa masė, kai pravėsta aptepu mėsą.
Orkaitės padėkle formuoju lizdelius iš folijos ir sudedu porcijomis. Kepa orkaitėje papildomai pridengta. Užbaigti kepimą įjungus grilio funkciją, kad apskrustų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta vyne
- Vištiena su traškia plutele
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos šašlykas
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Kepta višta garstyčių marinate
- Vištiena meduje
- Filiukai pataluose
- Vaisiais įdaryta višta
- Vištienos kulšelės tešloje
- Sojų marinatas vištienai
- Vištienos kotletai su sūriu
- Vištienos užkepėlė
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Kijevo kotletai
- Maltiniai su kaparėliais
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Traški vištiena
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Paruošimo laikas:
- Vištienos filė, ar kita paukštiena
- Citrinos
-
Sviestas,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paukštieną ištrinu prieskoniais, apšlakstau citrinos sultimis ir ruošiu mėsos aptepą.
Į keptuvę dedu pusę pakelio sviesto, šaukštą garstyčių, sumaltą arba sutrintą svogūną, česnako keletą skiltelių, keletą griežinėlių saldžiosios paprikos arba šaukštą adžikos padažo (jei mėgstate aštriai). Viską pakaitinu kol virsta vientisa masė, kai pravėsta aptepu mėsą.
Orkaitės padėkle formuoju lizdelius iš folijos ir sudedu porcijomis. Kepa orkaitėje papildomai pridengta. Užbaigti kepimą įjungus grilio funkciją, kad apskrustų.
Komentarai (16)
-
.
2015-04-01 17:12
Kas čia per "želės cukrus", kam jis čia? Čia gal turėta omeny garstyčios, nes paskui jau iš kažkur garstyčios recepte? Kiek laiko kepti, kokioj temperatūroj? Būkit atidesni rašydami receptus.
-
susidomejusi
2011-04-09 00:36
o kiek laiko reikia kepti? :nezinau:
-
Greta
2011-02-09 20:47
O ka daryti su garstyciomis? :-(
-
Ingrida
2010-11-01 10:49
LAAAAABAI SKANU,NIAM NIAM....mmmmmm ;-) :-p :super: %-)
-
Ričardas
2010-09-02 09:42
:ok:Ačiū!Stengiamės
-
agne
2010-08-28 15:13
:bravo: malonu zinoti,kad vaikinai irgi gamina
-
ingrida
2010-03-20 14:58
:super: %-) ;-)
-
sandra
2010-01-26 16:29
reiks pabandyti,sestadieni turesiu sveciu :-)
-
Vita
2010-01-22 14:15
taip skaniai gavosi, mesa minksta ir be galo sultinga. as dariau 12 zmoniu - visi suvalge po dvi porcijas :D ir teko vel gamint hehehe. niam niam -aciu
-
pofke
2009-11-23 23:38
vejaplauke.galiu padaryt ir inkile;) parasyk man 860401399 :-D