
Paturbinta baltai marga mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
200 gramų | konservuoti žirneliai |
100 gramų | fermentinio sūrio |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
4.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Lašišos salotos
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Ispaniškos salotos
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Baravykų salotos
-
Suomiškos salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Karštos šparagų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su silke
-
Silkės salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Silkės salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Karštos salotos su kumpiu
Paturbinta baltai marga mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Sūrį, pomidorus ir saldžią papriką supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti, dėti majonezą, prieskonius ir išmaišyti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...