Patisonų blynai
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
75 gramai | cukatos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plikyti blynai
- Blynai „Širdelės“
- Blynai iš patisonų
- Varškėčiai su bulvėmis
- Baklažanų blynai
- Blynai
- Lietiniai su varške
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Bulvių ir morkų blyneliai
- Kepsneliai su kiauliena
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Lietiniai su lašiša
- Pomidorų blynai
- Tobulieji varškėčiai
- Žvaigždžių pusryčiai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Vištienos blyneliai
- Saldus užkandis
Patisonų blynai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukatos,
75 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...