Patisonai tešloje
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (tirpinti)
600 gramų patisonai
200 gramų kvietiniai miltai
šiek tiek mielės
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek druska
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.

Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Patisonai tešloje

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.

Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music) 2010-08-18 14:05

    :parselis:


  • (anonimas) 2009-08-07 21:05

    :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)


Daugiau receptų