500 gramų | kiaulės kepenys |
500 gramų | kiauliena (pažandė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Skanaus!
Paštetas
-
Kiaulės kepenys,
500 gramų -
Kiauliena, pažandė,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepenis ir pažandą virti atskirai kokią valandą. Palikti 250g jų nuoviro (sultinio). Ataušinti, sumalti per mėsmalę kepenis, pažandę, morką virtą, pakepintus svogūnus, supilti į puodą, įpiti sultinio, druskos, pipirų pagal skonį, smulkintą česnaką. Virti ant mažos ugnies ir maišyti kokias 30min. Supilti į dubenėlį, ataušinti ir laikyti šaldytuve kol sustings. Labai pigus ir skanus paštetas!
Skanaus!
Komentarai (6)
-
as viska permalu kokius 4 kartus. va tada tikrai geras iseina.
2017-03-08 14:17
oi ne toj vietoj varda parasiau bet nieko
-
kristina
2011-02-11 13:37
Be jokiu E ,GMO ir dar visokiu neaiskiu priedu.Pasaka ;-)
-
lina
2010-10-30 13:21
butinai reikia pasigaminti- juk zymiai skanesnis ir sveikesnis pastetas nei parduotuves, ir dar zymiai pigiau. aciu uz recepta :-)
-
jurgita
2009-07-16 17:34
JAUCIU MANO SUNELIUI PATIKTU...NES IS PARDES JIS LABAI JAU MEGSTA. O CIA VA PRASAU IR NATURALUS, IR PAPRASTAS :super:
-
valerija
2009-03-27 10:19
Eina sau kaip skanu :super: