
Pasninko blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blyneliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lavašo lietiniai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Bananų blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai su varške
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Pasninko blyneliai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ina
2015-05-12 23:06
Ooo...pats skaniausias vaikystes prisiminimas..su uogiene ir pienu.Daug ka atiduociau dabar uz juos :-).Bandziau orkaitej kept-ne tas...Beje, zemaitijoj juos plunsiais vadino..
-
recepto savininke
2011-05-04 20:33
labai aciu kad patiko... :-) o del krosnes tai jo pas mama i kaima nuvaziuokit tikrai rasite ;-)
-
Lina
2011-04-20 19:09
tik krosnį reik turėt :D
-
lin
2011-01-11 22:10
gerai :super: paprasta ir skanu
-
Mamyte
2011-01-09 15:08
labai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-p :-p :-p :-p :-p
-
n
2011-01-07 01:31
:super: :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...