Pasninko blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su grybais
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su padažu
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Pasninko blyneliai
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Varškės blyneliai
- Lietiniai su varške
- Alaus lietiniai
- Blynų tortas mažiesiems
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su kumpiu
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Alaus lietiniai
- Lietiniai su obuolais
Pasninko blyneliai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ina
2015-05-12 23:06
Ooo...pats skaniausias vaikystes prisiminimas..su uogiene ir pienu.Daug ka atiduociau dabar uz juos :-).Bandziau orkaitej kept-ne tas...Beje, zemaitijoj juos plunsiais vadino..
-
recepto savininke
2011-05-04 20:33
labai aciu kad patiko... :-) o del krosnes tai jo pas mama i kaima nuvaziuokit tikrai rasite ;-)
-
Lina
2011-04-20 19:09
tik krosnį reik turėt :D
-
lin
2011-01-11 22:10
gerai :super: paprasta ir skanu
-
Mamyte
2011-01-09 15:08
labai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-p :-p :-p :-p :-p
-
n
2011-01-07 01:31
:super: :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...