Paskaninti kepti obuoliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
10 žiupsnelių | ciberžolė |
10 žiupsnelių | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pudingas
- Spurgos su vyšniomis
- Avižų ir kokosų juostelės
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Kriaušių desertas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Kepti obuoliai
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Apelsinų desertas
- Jogurtiniai vafliai
- Daniški pyragaičiai
- Bananų desertas
- Keptų obuolių desertas su varške
- Paskaninti kepti obuoliai
- Bananinis desertas
- Vasaros varškės spurgos
- Obuolių gėrimas
- Bananai tešloje
Paskaninti kepti obuoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Obuoliai,
10 vienetų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Ciberžolė,
10 žiupsnelių -
Cinamonas,
10 žiupsnelių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...