80 gramų | greipfrutai (džiovinti) |
80 gramų | razinos |
80 gramų | abrikosų (džiovinti) |
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus |
100 gramų | grietinė |
5 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
80 gramų | migdolai |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (sutarkuota žievelė) |
šiek tiek | cukatos (papuošti) |
Sietelį, kiaurąsamtį ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varške ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h.
Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Persikinė želė
- Rabarbarų drebučiai
- Žėlė apelsino žievėje
- Želė drebučiai apelsine
- Kefyro panna cotta
- „Baltosios gėlės“
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Grietinės želė su bananais
- Lukos želė tortas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Citrininiai drebučiai
- Varškės pudingas su apelsinais
- Želė desertas "Afrika"
- Šokoladinė panna cotta
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Gaivumas
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Sluoksniuotas želė desertas
Pascha
- Paruošimo laikas:
-
Greipfrutai, džiovinti,
80 gramų -
Razinos,
80 gramų -
Abrikosai, džiovinti,
80 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
5 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Migdolai,
80 gramų -
Citrinos, sutarkuota žievelė,
1 arbatinis šaukštelis - Cukatos, papuošti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą palaikyt šiltai, kad suminkštėtų. Karstame vandenyje išmirkyti razinas, išgriebti ir gerai nuvarvinti. Varškę pertrinti per tankų sietelį. Kiaušinių trynius gerai išsukti su cukrumi. Sukrėsti išsuktus kiaušinius į varške, įberti vanilinio cukraus, sumaišyti. Įdėti sviestą, sumaišyti. Į masę sudėti vaisius ir riešutus, sumaišyti. Sukrėsti grietinę ir vėl viską gerai sumaišyti.
Sietelį, kiaurąsamtį ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varške ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h.
Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.
Komentarai (8)
-
alytus
2015-02-07 14:50
Skanu
-
linute
2015-01-30 12:18
razinas reikia mirkyti brendyje, netaip greit surugsta.
-
Marijus
2012-12-04 21:04
skanus labai :-) :-) :-)
-
Mėta
2011-11-13 16:43
Mama tokį sau velykoms daro. Skonis kaip varškės sūrelių. Tad kaip didžiai sūrelių mylėtojai, man čia yra nuostbumas :super:
-
monika
2011-01-03 18:58
reikes pabandyti. :-) :-) ;-) atrodo skaniai! :bravo: :soku2:
-
Giedroote
2010-06-20 23:48
manyciau turetu buti skanus, reikes pabandyti:)