„Paršiukai“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų kopūstai (rauginti, įdarui)
1 vienetas svogūnai (įdarui)
šiek tiek juodieji pipirai (įdarui)
1 vienetas kiaušiniai (tešlai)
500 gramų kiaulienos faršas (įdarui)
500 gramų kvietiniai miltai (tešlai)
7 gramai mielės (tešlai)
1.5 stiklinės pienas (tešlai)
2 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
1 vienetas kiaušiniai (tešlai)
0.5 arbatinio šaukštelio cukrus (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis druska (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmaišykite mieles šiltame piene.
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.

Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.

Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

„Paršiukai“

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmaišykite mieles šiltame piene.
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.

Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.

Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Reklama:

Komentarai (6)


  • tina 2015-02-06 21:24

    sveiki, kaip gaila, kad nera gamybos proceso nuotrauku ...


  • sas 2013-11-23 13:29

    Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
    Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
    Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį. (anonime) va kaip


  • (anonimas) 2012-02-01 22:14

    O TAI KAIP PADARYTI TA PARSIUKU FORMA


  • (anonimas) 2012-01-04 12:18

    kaip puošmena ir kaip užkandis :super:


  • 2011-11-30 15:59

    O jau kokie simpatukai! Tik, aišku, kantrybės reikia juos ruošiant.


Daugiau receptų