500 gramų | kopūstai (rauginti, įdarui) |
1 vienetas | svogūnai (įdarui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (įdarui) |
1 vienetas | kiaušiniai (tešlai) |
500 gramų | kiaulienos faršas (įdarui) |
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
7 gramai | mielės (tešlai) |
1.5 stiklinės | pienas (tešlai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (tešlai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tešlai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus (tešlai) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (tešlai) |
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižiniai sausainiai
- Trapi širdelė
- Meduolis baltarusiškai
- Sausainiai "Riešutiniai"
- Sausainiai "Margučiai"
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Šokoladiniai sausainiai
- Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- „Torketti“
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
- Imbieriniai sausainiai
- Trapios tešlos sausainiai
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Sausainukai su cinamonu
„Paršiukai“
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, rauginti, įdarui,
500 gramų -
Svogūnai, įdarui,
1 vienetas - Juodieji pipirai, įdarui
-
Kiaušiniai, tešlai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas, įdarui,
500 gramų -
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Mielės, tešlai,
7 gramai -
Pienas, tešlai,
1.5 stiklinės -
Aliejus, tešlai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tešlai,
1 vienetas -
Cukrus, tešlai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska, tešlai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išmaišykite mieles šiltame piene.
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Komentarai (6)
-
tina
2015-02-06 21:24
sveiki, kaip gaila, kad nera gamybos proceso nuotrauku ...
-
sas
2013-11-23 13:29
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį. (anonime) va kaip
-
(anonimas)
2012-02-01 22:14
O TAI KAIP PADARYTI TA PARSIUKU FORMA
-
(anonimas)
2012-01-04 12:18
kaip puošmena ir kaip užkandis :super:
-
aš
2011-11-30 15:59
O jau kokie simpatukai! Tik, aišku, kantrybės reikia juos ruošiant.