Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti agurkai
- Švelnūs suktinukai
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Sumuštinukai su silke
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdarytos dešrelės
- Stirnienos vyniotiniai
- Vorų užkandėlė
- Farširuoti kiaušiniai
- Girti čeburėkai
- Mylimųjų pica
- Silkė su ryžiais
- Karštos bandelės
- Vištos spurgos
- Olandiška silkė
- Paprikos užkandėlė su varške
- Lašišos vėrinukai
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...