Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Paprikų ir aviečių uogienė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | paprika (raudonos) |
200 | aviečių |
1 | citrinos ((sultys)) |
1 | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Raugerškio uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Paprikų ir aviečių uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Paprika, raudonos,
500 -
Avietės,
200 -
Citrinos, (sultys),
1 -
Citrinos, (žievelė),
1 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.
Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...