Gaminimas
Sviestą su cukrumi ištrinti mediniu šaukštu iki baltumo.
Kepimo miltelius išmaišyti su grietine, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išminkyti tešlą.
Tešlą iškočioti, išspausti formeles. Sausainukus patepti plaktu kiaušinio baltymu, pabarstyti vaniliniu cukrumi ir paprastu cukrumu. Dėti į orkaitę ir kepti iki švelnaus parudavimo.
Skanaus! :)

Paprasti Ingos sausainukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 sauja | aguonų |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Sausainiai su varške
-
Sausainiai su krakmolu
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Imbieriniai sausainukai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Šokoladiniai biskvitai
-
Smėlinukai
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Traškieji sausainiukai
-
Sausainiai
-
Sausainiai su riešutais
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Obuolių sausainiai
-
Žiedeliai
Paprasti Ingos sausainukai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
2 vienetai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vanilinis cukrus
-
Aguonos,
1 sauja -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas
Sviestą su cukrumi ištrinti mediniu šaukštu iki baltumo.
Kepimo miltelius išmaišyti su grietine, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išminkyti tešlą.
Tešlą iškočioti, išspausti formeles. Sausainukus patepti plaktu kiaušinio baltymu, pabarstyti vaniliniu cukrumi ir paprastu cukrumu. Dėti į orkaitę ir kepti iki švelnaus parudavimo.
Skanaus! :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste
2014-02-20 00:06
Labai skaniai atrodo kaiptik nusirasiau receptacle teks pabandyti
-
(anonimas)
2011-03-02 21:02
Kodėl neparašyta kada dėti aguonas ? :atsiprasau:
-
Vaida
2011-02-28 13:44
labai skaniai gavosi,ivertinau 10 ;-)
-
Inga
2011-02-28 11:03
čia turbūt visų, mėgstančių paprastus gaminius receptas :D ;-)
-
luaeae
2011-02-26 19:22
Cia mano sausainiu receptas :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...