
230 mililitrų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | margarinas (Rama, kepiniams) |
350 mililitrų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | cukraus pudra (dekoravimui) |
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Paprastasis šokoladinis pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
230 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Margarinas, Rama, kepiniams,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
350 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukraus pudra, dekoravimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
papildomai reiks 100-150 ml šaldytų arba džiovintų uogų.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Komentarai (5)
-
Aš
2013-05-14 19:30
O būtina dėti ;-) margariną skirtą kepiniams
-
aukse
2012-02-05 13:13
juokauju puikus is antro karto :super: :-D ;-)
-
Katrė
2011-05-05 21:57
Atsiprašau, bet kiek reikia dėti šokolado į šį pyragą? :-)