Paprastasis guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
2.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
3.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsniukai folijoje
- Kotletukai su morkomis
- Kepti inkstai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Plovas
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Jautienos maltinukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Virtas rūkytas kumpis
- Basturma
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Sauliaus kibinai
- Kotletai su įdaru
- Įdaryta veršiena
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiauliena grill
- Keptų kepenų gaminimas
Paprastasis guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...