Paprastas trupininis uogų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 litras | uogos |
100 mililitrų | auksaspalvio sirupo |
100 gramų | sviestas (minkštas) |
90 gramų | miltai |
90 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
80 gramų | avižinių dribsnių |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2.
Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
3.
Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
4.
Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.
5.
Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
6.
Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.
Paprastas trupininis uogų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Uogos,
1 litras -
Auksaspalvis sirupas,
100 mililitrų -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Miltai,
90 gramų -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
90 gramų -
Avižiniai dribsniai,
80 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.
Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...