Paprastai keptas karpis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės aliejaus
1 kilogramas karpis
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.

Paprastai keptas karpis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...