paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Jautiena kiniškai
- Jautienos cimesas
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Kepta kiškiena marinate
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Šernienos kepsnys
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Pyragėliai su daržovėmis
- Keptos kepenėlės
- Norvegiška menkė vasariškai
- Daniškai paruošta vištiena
- Raganos kepsniukas
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Ryžių apkepas
- Skanioji vištytė
- Bulvių vyniotinis
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...