Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogienė su rabarbarais
- Agrastų uogienė su degtine
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Slyvų uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Slyvų uogienė su riešutais
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Rabarbarų uogienė
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Aviečių ir persikų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Obuolių džemas su karamele
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Skanusis abrikosų džemas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...