250 gramų | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | bulvių |
1.5 litro | vanduo |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta daržovių sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Vištienos sultinys
- Salierų sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Makaronų sriuba
- Brokolių trinta sriuba
- Sriuba su makaronais
- Voveraičių sriuba
- Šaltibarščiai
- Pomidorų sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Rūgštynių kremas
- Sidabražolės sriuba
- Pikantiška daržovių sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Raugintų burokėlių barščiai
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Daržovių sriuba
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
-
Bulvės,
2 vienetai -
Vanduo,
1.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Žalumynai
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame, svogūną sukapojame ir pakepiname ant sviesto, pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais. Į verdantį vandenį dedame kubelį, suberiame nuskustas ir smulkiai kubeliais pjaustytas bulves. Po 10 min. sudedame kepintus pievagrybius išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Įmaišome susmulkintų žalumynų.
Komentarai (9)
-
Lauryna
2016-01-30 11:48
O aš pasigaminau pagal receptą ir puikiai gavosi. Ačiū.
-
Izabela
2016-01-04 11:44
Man ta sriuba nėra tokia jau ir bloga.
-
Egle
2015-05-05 20:23
Toli gražu ne visi kubeliai sintetiniai, ir toli gražu ne kiekvienas turi laiko ir noro kiekvienai sriubai sultinį virti :) (o ant vandens vargu ar kuriam čia skanu būtų)
O tiems, kurie taip susirūpinę sveikata reikėtų priminti - sriuba apskritai labai nemaistingas patiekalas ("ubagų" maistas), taip kad jei dar ir kubelis kiša koja, nevalgykit išvis :)
O tiems kurie atsidaro receptus ne šiaip piktiems komentarams parašalioti - puiki sriubytė!
-
aleksandras
2015-04-03 23:10
valgik zalius sveikesne busi,ir laika sutaupisi.
-
Monika
2015-01-17 17:10
jei nepatinka tai ir nedėkit, niekas neverčia su įremtu į galvą samčiu.
-
Rita
2014-12-19 16:03
Ismokyt daryti valgyt, be sintetiniu priedu...Koks cia receptas, nesamone.
-
Laura
2013-12-12 16:30
O jau be tų sintetinių kubelių tai niekaip sriuba neišvirs ane... ir dar vaikam kiša. Fu.