Tešlai skirtus produktus sudėti į vieną dubenėlį.
Tešlos produktai: miltai, sviestas, druska, vanduo, pienas ir mielės.
Tešlą gerai išminkykite, suformuokite rutuliuką. Jį uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai 30-40 minučių.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius.
Kiekvieną paplotėlį apibarstykite susmulkintu sūriu, uždėkite bananų griežinėlius ir apibarstykite cukrumi bei cinamonu.
Kas mėgsta, gali aptepti medumi.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Paplotėliai su bananais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus (įdarui) |
250 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
125 mililitrai | vanduo |
25 mililitrai | pienas |
4 gramai | mielės |
1 vienetas | bananai (įdarui) |
40 gramų | sūris (ožkos, įdarui) |
šiek tiek | cinamonas (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai "Margučiai"
- Sausainiai "Riešutiniai"
- Kalėdiniai grybukai
- Arbatiniai sausainiai
- Apelsininiai keksiukai
- Šokoladiniai sausainiai
- Meduolis baltarusiškai
- Bananiniai sausainiai
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Imbieriniai Viktorijos sausainiai
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Migdolų nuga
- Paukščiukai
- Alaus sausainiai
- Sausainiai su bananais
- Kalėdiniai sausainiai
- Sausainiai su šokoladu
- Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
Paplotėliai su bananais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, įdarui
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
125 mililitrai -
Pienas,
25 mililitrai -
Mielės,
4 gramai -
Bananai, įdarui,
1 vienetas -
Sūris, ožkos, įdarui,
40 gramų - Cinamonas, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sudėti į vieną dubenėlį.
Tešlos produktai: miltai, sviestas, druska, vanduo, pienas ir mielės.
Tešlą gerai išminkykite, suformuokite rutuliuką. Jį uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltai 30-40 minučių.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius.
Kiekvieną paplotėlį apibarstykite susmulkintu sūriu, uždėkite bananų griežinėlius ir apibarstykite cukrumi bei cinamonu.
Kas mėgsta, gali aptepti medumi.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...