Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių ir manų putėsiai
- Mielinės spurgos
- Keptų obuolių desertas su varške
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Šokoladinis fondiu
- Moliūginiai saldainiai
- Šokoladiniai vafliukai
- Lilės tortas
- Migdolų nuga
- Vaisių vėrinukai
- Šokolado piure
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Grietinėlė su braškėmis
- Ledų ir kolos kokteilis
- Kuskuso desertas
- Vaiduokliukai
- Desertas "Skanumėlis"
- Konjako desertas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...