Padažas su voveraitėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapai (švieži arba džiovinti)
šiek tiek petražolės (šviežios arba džiovintos)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek aliejaus
1 stiklinė voveraitės (virtos)
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek čiobreliai (džiovinti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!

Populiariausi receptai šią savaitę

Padažas su voveraitėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų