Padažas su krienais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokado padažas
- Spanguolių padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Krapų padažas
- Kežas
- Vanilinis padažas
- Majonezas
- Padažas "Čili"
- Kremas su uogomis
- Pomidorų čatni
- Krienų padažas prie mėsos
- Saldžiaaštris padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Marinatas vištienai
- Silkės užtepėlė
- Grybų padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Morkų ir svogūnu padažas
- Užtepėlė su ridikėliais
- Aviečių padažas desertams
Padažas su krienais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...