
Padažas keptai mėsai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis, su laiškais) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiaaštris padažas
-
Krienų užpilas
-
Pomidorų padažas picai
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Česnakinis padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Marinatas vištienai
-
Česnako padažas
-
Žaliasis padažas
-
Salotų padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Avokado padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Aviečių padažas desertams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Konservuota adžika
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kari padažas
Padažas keptai mėsai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis, su laiškais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...