Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.

Padažas "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | gvazdikėliai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
500 gramų | pomidorai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų padažas su citrina
-
Imbiero sirupas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Guacamole
-
Čilietiškas padažas
-
Aštrus padažas
-
Česnakinis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Pomidorų padažas picai
-
Kavos padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Kari padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Marinatas vištienai
-
Pomidorų padažas
Padažas "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Pomidorai,
500 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...