Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Padažas "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | gvazdikėliai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
500 gramų | pomidorai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonas grietinės padažas
- Padažas bulvėms
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Graikiškas pomidorų padažas
- Aštrus padažas
- Aštriai saldi salsa
- Varškės padažas
- Grietinės padažas
- Sūrio padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Padažas keptai mėsai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Grybų padažas
- Brokolių padažas
- Padažas – marinatas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Rytietiškas pipirų padažas
Padažas "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Pomidorai,
500 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...