Padažas bulvėms
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas svogūnai (laiškai)
1 valgomasis šaukštas petražolės
1 valgomasis šaukštas krapai
1 valgomasis šaukštas pelerūnas (kietis)
200 mililitrų jogurtas
šiek tiek majonezas
šiek tiek cukrus
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
šiek tiek garstyčios (padažas)
6 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.

Populiariausi receptai šią savaitę

Padažas bulvėms

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų