Orkaitėje keptos telapijos
AUTORIUS:
Andrėja
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai tilapija (filė)
0.5 arbatinio šaukštelio kmynai (malti)
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai (juodieji, malti)
2 skiltelės česnakas (trinti)
šiek tiek aitriosios paprikos (malti)
šiek tiek druska
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Orkaitėje keptos telapijos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.

Receptą atsiuntė Andrėja
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų