
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (jautienos - kiaulienos faršas) |
100 gramų | sūris (feta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
2.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
3.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
4.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautienos - kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, feta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Batonas,
2 riekės -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...