1 vienetas | paršelis (apie 5kg) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | lauro lapų |
5 valgomieji šaukštai | druska |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | grybai |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Ežero šašlykas
- Maltinukai su sūriu
- Kepsnys Du milžinai
- Jautienos čenakai
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Orkaitėje keptas paršelis
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šašlykai citrinų marinate
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Orkaitėje kepti kotletai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiaulienos kotletai
- Balandėliai
- Garfildo lazanija
Orkaitėje keptas paršelis
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis, apie 5kg,
1 vienetas - Majonezas
- Lauro lapai
-
Druska,
5 valgomieji šaukštai - Bulvės
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paršelį sumarinavau įvairiais prieskoniais: su majonezu, laurų lapeliais, druska. Laikiau 2 paras balone, kad įsimarinuotų. Vidų kimšau su bulvėmis ir grybais. Kepti reikėjo apie 3 valandas nelabai aukštoje temperatūroje.
Skanaus
Komentarai (39)
-
Sandra
2017-09-02 11:24
Valgau mesa , bet tokio vaizdelio nenoreciau ant stalo matyti. Per ziaurei atrodo
-
ne - vaginetaras
2014-02-03 20:59
zmogus is prigimties turi valgyt mesa. tie atsale vegetarzmogiai tai tas pats kas genetiskai modifikuoti, plastikiniai pomidorai, auginti ziema po ultravioletinemis lempomis...lapus jie grauzia,jei taip toliau isvis issigims zmonija.. vegetarai tas pats kas homoseksualai, tai nenormalu,tiesiog gamtos taip sutverta..
-
GÜLEN
2013-03-22 01:03
PARAZITAI JUS, NE ZMONES!
Dar prieš dešimtmečius, pats genijus Albertas Einšteinas pasakė:
„Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į vegetarinę mitybą.“
Stebinantys žodžiai tuo metu, kai dar mažai kas žinojo apie mitybos įtaką sveikatai, aplinkai, klimatui, pasauliniam badui, gyvūnų ir žmonių teisėms. Jeigu Albertas Einšteinas tuo metu būtų disponavęs šiuolaikinio mokslo žiniomis, tai jo pasisakymas užtikrintai būtų pakeistas sekančiai:
„Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į veganinę mitybą
-
Dzidzi
2011-10-24 15:08
Nesuprantu, kodel vegetarai ir veganai eina i kiaulienos skyriu ir tada raso komentarus. Nieks jusu nevercia nei ziuret nuotrauku, nei pirkt, nei gamint, nei valgyt tokiu parseliu. Man pavyzdziui labai gerai atrodo viduramziu puota rengiant toki patiekala ant stalo padeti. Beje, tiems, kurie megsta mesa ir dar nori patarimu, pasiulysiu arba bulvem ir grybais prieskoniuota parsiuka kimsti (uzsiuvant pilva virvele), arba marinuoti cesnakais, lauro lapais, svogunais, juodais ir kvapniais pipirais, druska ir aliejumi. Dar girdejau, kad patariama is prieskoniu, vandens ir aliejaus toki skystymeli pasidaryti, kuriuo kepant isore patepi, kad butu traski bet sultinga. Siap marinavimas mazai skiriasi nuo karkos kepimui paruosimo. Skanaus! Ir saunuole Ilona! Nekreipk demesio i kitu nuomone.. ;)
-
Robertas
2011-10-07 12:24
That'll do Pig.. That'll do.
-
elina
2011-09-28 19:21
esu visiska mesiaede,bet sis vaizdas suzadina nekokius vaizdinius,negaleciau ir as tokio valgyt.ziauru truputi
-
Darius
2011-06-30 15:53
Galingai atrodantys patiekalas :super: Bet kad taip paprastai imt ir kišt į orkaitę, tai nemanau... Vis gi 5kg. Na nebent ta orkaitė kokia nepaprasta. kažkada kepiau 5kg kalakutą, tai ten oho reikalų buvo... Taip kad pasigendu tikslesnės kepimo technologijos.Gal pradžiai apvynioti kur reikėtų ar ką...
-
Egle
2011-06-09 10:38
nesu vegetare,bet man irgi gaila maziuku parseliu,kaime esu macius,tai labai faini ir protingi..bet is tiesu kiekvienas renkasi ka valgyt,nesmerkiu nieko..pas mus giminej irgi per sventes iprasta ant stalo parselis,bet as jo nevalgau..
-
(anonimas)
2011-03-08 16:29
:-D Gyvuliai ...
-
eka
2011-02-07 14:24
svolociai.... :-D