Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.

Orkaitėje keptas blynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (ištirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
600 mililitrų | pienas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Blyneliai su varške
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Bananų blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Ruginiai blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Blynai kitaip
Orkaitėje keptas blynas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas, ištirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
600 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...