Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
AUTORIUS:
Mindaugas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Skanus, nebrangus, nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Galima apvirti ir greitpuodyje Skanus, nebrangus, nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Galima apvirti ir greitpuodyje Mindaugas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaulės kojos
1 stiklinė druska
1 vienetas svogūnai
1 galva česnakas
1 arbatinis šaukštelis maltų lauro lapų
3 žiupsneliai džiovintas bazilikas
3 žiupsneliai juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.
2.
Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.
3.
Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Skanus, nebrangus, nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Galima apvirti ir greitpuodyje Mindaugas
Gaminimo eiga:
  1. Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.

  2. Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.

  3. Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
    Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė Mindaugas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų