Omletas su šviežiais bazilikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | saulėje džiovinti pomidorai | |
5 lapai | bazilikas | |
1 valgomasis šaukštas | vanduo | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
2.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
3.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
4.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių apkepas
- Grybų apkepas su duona
- Pica su grybais
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Gardžioji pica
- Ryžių pyragas su silke
- Alkanųjų pica
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Batono-obuolių apkepas
- Grybų apkepas
- Turkiška pica
- Sotusis omletas
- Duonos skrebučių apkepas
- Pica Margarita
- Ryžių apkepas su grybais
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
- Lašišos apkepas su špinatais
Omletas su šviežiais bazilikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 vienetas -
Bazilikas,
5 lapai -
Vanduo,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baziliko lapelius suspjaustyti aba smulkiai suplėšyti. Džiovintas pomidoras supjaustomas kuo smukiau.
Kiaušinius šakute išplakti kartu su susmulkintais šviežiais bazilikais, džiovinto pomidorų gabaliukais, pipirais ir druska. Plakti iki vientisos masės, bet stebėti, kad kiaušiniai nesuputotų, nes omletas sukris.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas. Kai jis ims tarsi burbuliuoti, supilti kiaušinių plakinį.
Kepti ant nedidelės ugnies, užtengus keptuvę. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...