Omletas su persikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Kėdainių maltinis
- Mėsos - daržovių troškinys
- Sojų plovas
- Keri viščiukas
- Menkė su krienais ir grietine
- Vištiena kinietiškai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Kopūstų blyneliai
- Ryžių košė su vaisiais
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Bulvių pica su grybais
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Keptas viščiukas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Aštri vištiena su bulvemis
- Makaronų su dešra apkepas
- Kotletukai ant laužo
Omletas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Persikai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...