Omletas su krevetėmis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
80 mililitrų pienas
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek prieskoniai
2 valgomieji šaukštai sviestas (kepimui)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
150 gramų krevetės be kevalo
šiek tiek daržovės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Omletas su krevetėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų