Omletas su grybais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pievagrybiai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kepsnys
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Varškės apkepas su razinomis
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Olandiškas omletas
- Vidos tinginėliai
- Studentiški pusryčiai
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Aromatingieji varškėčiai
- Omletas "Kitaip"
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Varškės blyneliai
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Varškėčiai su bulvėmis
- Stebuklingas omletas
- Varškės apkepas su persikais
- Grill sūris
- Kepenėlių kepsneliai
- Margaritos varškės apkepas
Omletas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Augalinis aliejus
-
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...