
Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvies apkepas
-
Kepti karosai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvytės tešloje
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies kukuliai
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kulebekas
-
Žuvies troškinys
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Itališki koldūnai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Karpis, marinuotas česnake
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...