Omarai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | omarų |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Kepta stinta su krapais
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Farširuota lydeka
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Karpis su salotomis
- Žuvies pyragas
- Karpis pietums
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Keptas upėtakis
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašiša grietinėlės padaže
- Troškintas lynas
- Žuvies kepsneliai
- Šamų kotletukai
- Kepta žuvies filė
- Keptas ungurys
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Žuvis tešloje
- Žuvies maltiniai
Omarai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Omarai,
2 vienetai - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą, gyvą omarą įdėti į jau verdantį pasūdytą vandenį. Vienam kilogramui omarų reikia 2 litrų vandens ir 100 gramų druskos. Virti apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sigis
2017-08-18 01:09
Ir ka isvirus daryt ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...