Olandiška silkė
INGREDIENTAI:
8 vienetai | silkė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Piciukai
- Sūrio kamuoliukai
- Sūrio suktinukai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Pomidoriukai
- Marinuota silkė su paprika
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Kibinai
- Sūrio piršteliai
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Krekerių užkandėlė
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Skanūs sumuštiniai
- Marinuota silkės filė
- Gurmanų suktinukai
- Pusryčiai "Dopingas"
- Silkės užkandėlė
- Šokoladinės braškės
- Fondiu iš moliūgo
Olandiška silkė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
8 vienetai - Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Sviestas
- Krapai
- Petražolės
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...