Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti kiaušiniai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Konservuota adžika
- Braškinė uogienė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Mėlynių kompotas
- Gudobelių uogienė
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Konservuoti kopūstai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių džemas
- Vyšnių uogienė 2
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuoti pomidorai
- Ievos uogienė
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai