Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledų ir bananų kokteilis
- Vaisiai drebučiuose
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Vaisiniai ežiukai
- Bananinis tortas-pyragas
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Šokoladiniai ledai
- Kalėdiniai grybukai
- Lemon posset
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Pyragas „Sniegas“
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Ledai su braškėmis
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės kremas su vaisiais
- Šokoladiniai bananai
- Bananai šokolade
- Šokoladiniai traškučiai
- Apelsinų želė
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...