Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.

Obuolių spurgos be mielių
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Kriaušių desertai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Varškės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šventiniai žaliukai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Mikro keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Obuolių spurgos be mielių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liveta
2011-03-19 08:04
skanu labai bet gal tos druskos nereike? :-p
:super: :super: :super: :super: :super: %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...