Obuolių sklindžiai
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
2 stiklinės pienas
1 stiklinė miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas obuoliai
1 valgomasis šaukštas cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio soda
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
3.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
4.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.
5.
Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių sklindžiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 25
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.

  2. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.

  3. Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.

  4. Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.

  5. Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų