Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)

Obuolių šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
7 vienetai | obuoliai (švieži, nuvalyti) |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | putojančio vyno |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė tortas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Bakalieno Tinginys
-
Citrinų putėsiai
-
Degtinės ledai
-
Tortas "Greitukas"
-
Varškės desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokolado putėsiai
-
Braškinis tiramisu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Tinginys su riešutais
-
Abrikosų šerbetas
-
Čigonų plokštainis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bananų šerbetas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Obuolių šerbetas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, švieži, nuvalyti,
7 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Putojantis vynas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...