Obuolių šerbetas
AUTORIUS:
Jolanta M.
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
7 vienetai obuoliai (švieži, nuvalyti)
2 stiklinės cukrus
1 stiklinė putojančio vyno
1 stiklinė vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.

Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių šerbetas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.

Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)

Receptą atsiuntė Jolanta M.
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų